Schoonen CV Service

Onderhoud

CV onderhoud

 

Goed onderhoud aan uw CV-ketel is van levensbelang. Schoonen CV Service garandeert u onderhoud door de beste vakmensen. Dankzij de periodiek CV-ketel onderhoud:

  • heeft uw ketel minder kans op storing
  • heeft uw ketel een langere levensduur.
  • voorkomt u hoge reparatiekosten
  • heeft uw ketel een hoger rendement

 

Minder kans op een CV-ketel storing

Door het periodieke onderhoud kunnen eventuele problemen sneller gesignaleerd worden, waardoor ze ook sneller aangepakt kunnen worden. Hiermee verkleint u de kans dat uw ketel er onverwachts mee ophoudt.

 

Langere levensduur van uw CV-ketel

Doordat uw ketel regelmatig gecontroleerd worden en problemen tijdig opgelost worden, zullen de onderdelen van uw ketel ook langer meegaan en uw ketel dus een langere levensduur hebben.

 

Minder kosten aan uw CV-ketel

Omdat eventuele problemen sneller waargenomen kunnen worden, zullen ze ook eenvoudiger op te lossen zijn en dat zal veel schelen in de kosten van grote reparaties aan uw CV-ketel.

 

Het beste rendement van uw CV-ketel

Wij reinigen uw apparatuur en zorgen voor een optimale afstelling. Met regelmatig onderhoud zorgt u ervoor dat alles veilig functioneert en bent u zeker van een optimaal rendement.

Met een Onderhoud & Service abonnement van Schoonen CV Service betaalt u een vast, laag bedrag per maand. Daarvoor krijgt uw CV-ketel een periodieke onderhoudsbeurt door onze vakmensen. Bovendien kunt u rekenen op snelle hulp mocht er zich toch een storing of mankement voordoen.